Just nu är det ganska tomt med vardagsviner som man vill offra till matlagning. Fick neka min syster en flaska vin när hon behövde en flaska lite akut. Ja jag har väl runt 40-50 flaskor men ändå kunde jag inte hitta en som jag kunde avvara. Ska åtgärda bristerna nästa lördag på mars släppet. Det här var det vinet som jag tyckte kunde passa i och till köttfärssåsen en söndag. Ett från Bekaa dalen i Libanon gjort på största delen Syrah men också Cabernet Sauvignon och Cabernet Franc. Första vinet från Libanon för mig så jag vet inte vad jag har att vänta. En fruktig doft med rostade fat, mörka. Lite kärvt bränd smak med fat, mörka bär och vanilj. Gott, mjukt och fruktigt. Ett lyckat söndagspastavin.
2004 Château Ksara Reserve du Couvent (86kr)
1 kommentar:
Men Gary vad du är snåååååål!!
Stackars systeryster.
/Anna
Skicka en kommentar